Gezocht: Vrijwilligers Schoonheidsrituelen

Beauty is the face of love

~ Ellen Zetzel Lambert ~

In de nabije toekomst zal ik m’n aanbod uitbreiden met Schoonheidsrituelen.

Tien jaar geleden, toen ik nog op kantoor werkte en werk deed wat eigenlijk niet volledig bij mij paste, voelde ik dat ik iets creatiefs wilde doen naast mijn werk.

Visagie.

Doordat halverwege deze opleiding mij een baan bij KLM werd aangeboden, heb ik de opleiding helaas niet kunnen afmaken. Nu tien jaar later werk ik part time en heb ik voldoende tijd om mijn eigen bedrijf te laten groeien.

Dus practise what you preach, ga dingen doen waarbij je voelt dat je ze wilt doen!

Schoonheid komt voor mij van binnen uit. Hoe je jezelf evengoed verzorgd en mooi maakt is voor mij een viering van vrouw zijn: onze schoonheid, sensualiteit en zelfliefde.

Daarnaast is jezelf mooi maken een eeuwenoude traditie in zoveel verschillende culturen, dat het mij een gevoel van verbinding geeft met alle vrouwen over de hele wereld. Ach laat ik dat weeïge woord dan toch maar gewoon gebruiken, zusterliefde!

Daarom begin in september 2018 met de opleiding schoonheidsverzorging om aansluitend een opleiding als Dr. Hauschka therapeut te volgen.

Mijn idee is om uiteindelijk Schoonheidsrituelen aan te bieden die gebaseerd zijn op plantenkennis en natuurcosmetica. Dat kunnen kruiden en methoden vanuit de Ayurveda zijn, maar ik wil juist ook onze Westerse kruidenkennis eren en dat kan met de producten van Dr. Hauschka.

De Schoonheidsrituelen zullen net als de rest van mijn aanbod aansluiten bij een holistische levensstijl.

Voor de opleiding schoonheidsverzorging heb ik intussen proefpersonen nodig!

Mocht je interesse hebben, neem dan hier contact met mij op!

Liefs,

Femke

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest