Mediteren

fem-2

 

Mediteren voor beginners

Wil jij ook beginnen met mediteren omdat je er zoveel goeds over gehoord hebt en weet je niet hoe je moet beginnen? Klik dan hier voor de gratis meditaties.

Over meditatie valt heel veel te vertellen, maar het gaat vooral over het ervaren. Een van de dingen die ik nog weleens hoor is dat meditatie saai zou zijn. Ik verzeker je: dat is het niet. Het is een van de meest uitdagende en vervullende dingen die ik ooit gedaan heb.

Meditatie heeft mij zo veel rustiger, gelukkiger, tevredener en geconsentreerder gemaakt dat ik dit graag met zoveel mogelijk mensen wil delen.

Meditatie is de sportschool voor je geest.

Als je fysiek in shape wilt komen, zul je ook meerdere keren per week moeten trainen. Als je geestelijk in shape wilt komen, zul je de beste resultaten bereiken als je meerdere keren per week mediteert. Vandaar dat ik de wekelijkse gratis meditaties met zo veel plezier voor jou maak. Zo kun je stap voor stap je meditatie beoefening uitbreiden.

Meditatie voor stress, angst & pieker reductie

Stress is in wezen angst. En alle soorten angst zijn een vicieuze cirkel.

Je voelt je angstig, daar wil je vanaf, dat maakt dat je stressvolle of angstige situaties gaat overanalyseren in je hoofd, wat de angst juist weer aanwakkert. En zo is de circel weer rond.

Je kunt niet denken over aanwezigheid en het verstand kan het niet begrijpen. Aanwezigheid begrijpen is aanwezig zijn.

Eckhart Tolle

Meditatie leert je te kijken naar angsten ZONDER deze weg te duwen. Angst is een emotie. Emotie komt van het Latijnse woord emovare, wat beweging betekent.

Als je de emotie dus gewoon zijn ding laat doen, bewegen, ebt het weg. Als je het wegduwt zet je de emotie juist vast, waardoor hij blijft hangen.

Door het mediteren kun je je na een tijdje veel beter ontspannen, sta je geconsentreerder in het leven, kun je je hart makkelijker openen zodat je relaties verdiepen en verhoogt het je algehele geluksniveau.

Wil je meer in liefdesflow komen? Begin dan vandaag nog met de gratis meditaties.

Ben je meer geïnteresseerd in een persoonlijke aanpak? Neem dan hier contact met mij op voor een gratis intakegesprek.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest