Kennismaking en tarieven

BeFunky_FEM_4590a.jpg
image-453

 

Kennismakingsgesprek

Als je wilt weten of individuele coaching of yogales wellicht iets voor jou kan zijn, kunnen we een oriënterend kennismakingsgesprek inplannen (in Den Haag, want dat is waar ik woon).

Wat gebeurt er precies bij een kennismakingsgesprek?

Allereerst een goede kop koffie (of thee natuurlijk) drinken.

Ondertussen kun jij aanvoelen of ik de geschikte persoon ben door wie jij je wil laten coachen en kan ik kijken of de ontwikkeling die jij wilt doormaken bij mijn expertise past.

Wanneer dit niet het geval is zal ik daar meteen eerlijk in zijn en zal ik je daar waar het kan doorverwijzen naar andere mensen binnen mijn netwerk en/of specialist.*

 

Aanbod

  • Individuele coaching
  • Individuele yogalessen
  • Yoga en/of mindfulnessworkshops voor bedrijven en evenementen.
  • Yoga groepslessen bij Saktiisha Yoga in Den Haag

Vergoedingen & investering

  • Een werkgever reserveert vaak een opleidingsbudget per medewerker. In het algemeen zijn de kosten van cursussen en opleidingen een stuk hoger dan die van een coachingtraject. Of het nu gaat om thema’s als loopbaanbegeleiding, burn-out preventie/herstel of zelfvertrouwen vraagstukken, bespreek het met je leidinggevende (of HR manager) en informeer naar dit budget.
  • Indien je coaching/privé yogalessen zelf gaat betalen, raad ik je aan contact met mij op te nemen zodat we kunnen kijken wat je op dit moment redelijkerwijs kunt betalen. In dit geval vraag ik namelijk een lager tarief. Daarnaast kun je in geval van beroeps(her)oriëntatie de kosten gedeeltelijk terugkrijgen bij de Belastingsdienst. Kijk hier voor meer informatie.
  • Het tarief voor bedrijven en organisaties bedraagt 90,- euro ex btw p.u.

 

* Yoga en mindfulness kunnen veel voor mensen betekenen die kampen met blessures, stemmingsstoornissen of andere gezondheidsklachten. Deze mogen echter geen vervanging zijn van reguliere behandelingen van specialist en/of psychiater. Het kan zijn dat yoga en meditatie onderdeel van een behandelplan kunnen uitmaken. Praat hierover met jouw specialist voordat je begint met yoga en/of meditatie.

Femkezeeman.com kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade of opgelopen (lichamelijk of geestelijk) letsel.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest