Referenties

Carla over haar ervaring met LifeCoaching

Ik voel me rustiger. Femke weet zaken voor mij in stukjes te hakken (korte termijn doelen). Ik vind vooral de handvatten op dit moment heel erg fijn.
Ook het idee om voor een LifeCoach sessie naar buiten te gaan, de duinen in, is mij heel goed bevallen.

 Glenn over zijn eerste ervaring met yoga

Mijn eerste yoga ervaring was er een waarin eigenlijk alle goede / mooie combinaties verenigd waren:  Yoga & strand & Femke, en dat in een willekeurige volgorde!

Na een langdurig ziekenhuis verblijf was ik mijn innerlijke rust aan het terugvinden en was ik aan lichaamsbeweging toe. Voordien in mijn leven veel gesport en moet nu noodzakelijkerwijs wat rustig aan doen en rustig weer wat opbouwen.

Had na die strandsessie wat privé lessen geboekt bij Femke omdat ik toch nog een soort ‘drempel’ had t.o.v. Yoga in een klas vol met andere mensen.
De privé lessen met Femke waren super, door haar enthousiasme en plezier word je vanzelf  ‘meegezogen’.

Yoga en lachen / plezier hebben kan dus toch hand in hand, daar was ik vooraf een beetje sceptisch over, altijd het idee gehad dat t te serieus is allemaal.
Ja ik weet t, onwetenheid en  verkeerde vooroordeel, daar was ik snel achter.

Tel daarbij op de warmte, geduld , haar uitstekende kennis van Yoga en hoe je iemand invidueel moet ‘coachen’, dan snap je waarom ik helemaal ‘om’ ben hoe ik over Yoga denk.

Het is dus beslist niet zo dat je pas aan Yoga moet beginnen wanneer je iets ‘mankeert’, het is juist preventief en plezierig tegelijk!

Dat heeft Femke dus bij mij bewerkstelligd, ik ga nu in ieder geval 1 a 2x in de week naar de ( in mijn geval de Gentle Hatha )  Yoga klas, met allemaal uitstekende Yogi’s, maar bij Femke met iets meer lach.

Pauline over haar ervaring met LifeCoaching

Voor mij heeft voice dialogue veel inzicht gebracht in de interne dialogen die zich in mij afspelen en die mij soms belemmeren om bepaalde stappen te zetten. Het heeft mij echt geholpen om meer begrip voor mezelf te krijgen waardoor ruimte voor verandering ontstond.

Iedereen kent wel een situatie waarin je aan de ene kant helemaal enthousiast wordt van iets nieuws, en er graag voor zou willen gaan. Maar je je aan de andere kant laat tegenhouden door allerlei praktische bezwaren en twijfels.

Ik raakte hierdoor geïrriteerd, baalde van mezelf, maar vond ook geen manier om het te veranderen. Veel coaching bestaat vooral uit praten, praten, praten. En alhoewel het zeker kan helpen om je verhaal een keer kwijt te kunnen, om bewustzijn en inzicht te creëren, maar om echt iets te veranderen werkte het voor mij niet.

In een voice dialogue sessie komen de verschillende delen, kanten van jezelf separaat aan bod. Ik vond het bijzonder om te ervaren dat bijvoorbeeld mijn sceptische kant heel anders voelt, praat, denkt dan mijn optimistische kant. En door deze separaat te laten spreken begrijp je waarom bepaalde delen bijvoorbeeld altijd ‘beren op de weg zien’. Uiteindelijk word je je bewuster van al je delen en kan je deze bewuster inzetten.

Het is lastig uit te leggen wat er precies gebeurt tijdens zo’n sessie. Maar als je het hebt ervaren ben je vast ook enthousiast!!

 

Elisabeth over haar ervaring met LifeCoaching

Sommige oefeningen vond ik echt confronterend. En hadden daarom ook veel effect. Het leek wel of ik, elke keer als ik bij Femke was geweest, een nieuw luikje had geopend in mijn hoofd en er wat zaken op orde had gesteld en opgeruimd.

Femke heeft een hele rustige uitstraling, maar ook stem en dat is heel belangrijk tijdens de meditaties. 

Maria over haar ervaring met LifeCoaching

Toen ik begon met coaching wist ik niet wat ik moest verwachten, alleen dat ik meer over mezelf te weten wilde komen. Dankzij Femke haar manier van coachen ben ik meer over bepaalde relatiepatronen te weten gekomen. En: ik heb mijn creativiteit opnieuw ontdekt!

Ik ben blij dat ik ermee ben begonnen. Het helpt je om anders naar jezelf te kijken en verder bewuster te worden. Ze luistert, geeft ruimte, tijd, en coacht met yoga erbij. Echt, een aanrader!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest