Sociaal ondernemen

animaatjes-unicef-01021
image-65

 

Change the world, one yoga lesson at the time

 

Vond je dit naïef klinken?

Misschien voel jij je net als ik enorm overdonderd als je naar het nieuws kijkt. Je zou graag een verschil in de wereld willen maken, maar de problemen zijn zo groots en wijdverspreid dat je niet weet waar je in hemelsnaam zou moeten beginnen.

Ik ben het met je eens dat alleen op een yogamatje zitten fundamenteel niet zo veel oplost.

Daarnaast geloof ook niet in een wonderoplossing dat de hele wereld plotsklaps zou kunnen redden van alle vreselijke dingen die er op dit moment gebeuren.

Ik pretendeer dan ook niet een ‘one size fits all oplossing’ te hebben.

Toch weet ik één ding zeker: niets doen is geen optie en elke kans om een persoon op wat voor manier dan ook te kunnen ondersteunen bij het opbouwen van een veiliger, gelijkwaardiger en gezonder leven, moet mijn insziens aangegrepen worden.

Ja, het is waar dat er heel veel leed in de wereld is. Maar het is ook waar dat er steeds meer goede projecten, sociale ondernemingen en bewustwording binnen bedrijven ontstaat.

Hoe we kunnen helpen

Natuurlijk op financieel gebied. Maar ten tweede ook op het gebied van ons collectief bewustzijn. Want net zoals je met geld geld maakt, maak je met geluk geluk voor anderen en met inspiratie inspireer je anderen.

Daarom zie ik sociaal ondernemen als onderdeel van mijn bedrijf.

Als je je door mij laat coachen, lever je dus automatisch je bijdrage aan het vinden van liefde en doen wat je laat stralen aan iemand anders in de wereld.

Op dit moment steunt mijn bedrijf Unicef.

Elke kwartaal bied ik daarnaast 1 Karma coachingtraject aan van een intakegesprek + 3 coaching en/of yogasessies ter waarde van 270 euro. Je mag hier het bedrag voor geven dat jij kunt missen. Dit bedrag zal dan ook naar Unicef gaan.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePin on Pinterest